Привітання ректора БДМУ Тараса Бойчука з нагоди Дня знань

Post date: Aug 31, 2017 5:44:05 PM

01.09.2017 р.

Шановні колеги та студенти, прийміть щиросердні вітання з початком навчального року і Днем знань!

Дорогі першокурсники, сердечно вітаю вас зі вступом до Буковинського державного медичного університету. Від сьогодні Ви вступаєте до лав  нашої великої та дружної академічної медичної спільноти. Переконані, попереду цікаве й насичене студентське життя, і лише від Ваших прагнень залежить, яких вершин Ви досягнете.

Ми щиро раді тому, що у новий навчальний рік вступаємо із вагомими здобутками та впевнено дивимося у майбутнє. Як показала цьогорічна вступна кампанія, все більше й більше абітурієнтів обирають БДМУ. За даними інформаційної системи "Конкурс" наш університет посів 1-ше місце серед вищих медичних навчальних закладів України за загальним конкурсом поданих абітурієнтами заяв на спеціальність «Медицина».

За результатами «Консолідованого рейтингу» вищих навчальних закладів України у 2017 році ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» потрапив до п‘ятірки найкращих вищих медичних навчальних закладів України.

Студенти БДМУ одні з найкращих за результатами складання ліцензійних інтегрованих іспитів у 2017 році, 12 студентів університету стали переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.

БДМУ став першим із медичних вузів України індивідуальним повноправним членом Європейської Асоціації Університетів, що дозволить брати участь у Європейських проектах та дослідженнях у сфері розвитку вищої школи та сприятиме налагодженню діалогу з організаціями-партнерами в багатьох регіонах світу.

У новому навчальному році не зупинятимемося на досягнутому, ставимо перед собою ще більше цілей задля подальшого розвитку нашого навчального закладу.

З особливими словам привітання звертаюся до першокурсників, які наразі вже студенти нашого університету. Цитуючи видатного італійського вченого Леонардо да Вінчі: «Якщо запастися терпінням і проявити старанність, насіння, посіяного знання, неодмінно дадуть хороші сходи. Гіркий корінь учіння, але плоди його солодкі». Безперечно, навчання в медичному університеті – це велика відповідальність і постійна наполеглива праця. Щиро бажаю Вам повною мірою скористатися можливостями, які дає наш навчальний заклад та здобути високоякісну освіту.

Звертаюся в цей урочистий день до викладачів університету та висловлюю їм щиру подяку за щоденну напружену працю, Ви щедро передаєте свої знання, плекаєте майбутнє медицини та медичної науки й справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і доброта залишаються зі студентами на все життя. Бажаю сили духу, невичерпної наснаги та талановитих учнів.

Особливу вдячність хочу висловити батькам першокурсників за довіру до нашого навчального закладу. Я бажаю Вам пишатися своїми дітьми та бути гордими за кожну їхню добру справу. Нехай Ваше батьківське плече і материнська ласка супроводжують і підтримують їх надалі.

Зичу Всім доброго здоров’я, злагоди та благополуччя. Нехай множаться наші здобутки в ім'я миру в Україні!

З повагою

Ректор                                                                                                  Тарас Бойчук

Ректор БДМУ