Студентський науковий конгрес BIMCO

Post date: Apr 8, 2014 10:02:17 PM

02-03.04.2014 р. в Буковинському державному медичному університеті відбувся Міжнародний медичний конгрес студентів та молодих вчених "Сучасні аспекти медицини та фармації". В рамках конгресу на базі нашої кафедри відбулося засідання секції "Акушерство та гінекологія".

За підсумками засідання призові місця отримали:

1 місце - Юзько Вікторія. Тема доповіді: "Особливості гормонально-цитокінового статусу у жінок із безпліддям та генітальним ендометріозом".

Юзько В.

1 місце - Павло Якимчук (Тернопіль). Тема доповіді: "Нові аспекти лікування гестаційного пієлонефриту у вагітних жінок".

2 місце - Віктор Джунку (Молдова). Тема доповіді: "The phenomenon of unexpected birth and analysis of its causes, conditions, complications and resolutions in France and Moldova".

Juncu Victor Naiisance inopine

2 місце - Катерина Каліновська. Тема доповіді: " Оцінка стану матково-плацентарного та плодово-плацентарного кровообігу у вагітних з ФПН за допомогою допплерометрії".

Каліновська К.М. 7

3 місце - Наталія Кміть. Тема доповіді: "Лікування післяпологових запальних ускладнень, викликаних трихомоніазом, за допомогою дезмістину".

Кміть

3 місце - Олександра Гуцал. Тема доповіді: "Фактори ризику виникнення фіброміоми матки".

ГУЦАЛ О.С.

3 місце - Дмитро Підручняк. Тема доповіді: "Сучасний підхід до лікування хронічного ендометриту вірусної етіології".

В цей же час в конференц-залі БДМУ відбувалося засідання англомовної секції. Приємно зазначити, що студент нашої кафедри Benny Tetteh Adjey (Гана) зайняв високе друге місце з більш ніж 40 учасників. Тема його доповіді: "Postpartum bleedings in Ghana and their complications". Вітаємо!

POSTPARTUM BLEEDING IN GH...A AND THEIR COMPLICATIONS