Науковий симпозіум з міжнародною участю "Репродуктивне здоров'я молоді" (додано ВІДЕО)

25-26.10.2012 у Буковинському державному медичному університеті відбувся науковий симпозіум з міжнародною участю “Репродуктивне здоров’я молоді”, організаторами якого є Міністерство охорони здоров’я України, Національна академія медичних наук України, Буковинський державний медичний університет (кафедра акушерства і гінекології з курсом дитячої та підліткової гінекології та кафедра акушерства та гінекології факультету післядипломної освіти), Головне управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА, Асоціація акушерів-гінекологів України. Відкрив роботу форуму професор Тарас Бойчук, ректор університету, який побажав учасникам симпозіуму плідної роботи. З вітальними словами також виступили Ігор Шкробанець, начальник Головного управління охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації, професор Борис Венцківський, завідувач кафедри акушерства і гінекології №1 Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця, професор Ірина Вовк, президент асоціації дитячих гінекологів України, професор Валентин Фріпту, головний акушер-гінеколог республіки Молдова.

В конференції взяли участь понад 200 провідних науковців та лікарів України та країн близького зарубіжжя. Упродовж наукового форуму учасники обговорили актуальні питання акушерства та гінекології, зокрема, проблеми гінекології дитячого віку та ювенільного акушерства, оптимізації шляхів подолання безпліддя. Також були обговорені питання щодо сучасних напрямків діагностики та лікування акушерської та гінекологічної патології.

Увага! Презентаційні матеріали та відео деяких доповідей доступні для ознайомлення за цим посиланням. Всі права на матеріали належать доповідачам та їх співавторам.

Наводимо сюжет телеканалу "Буковина", присвячений події.