Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

опубліковано 19 хвилин тому Бербець Андрій Миколайович ‎(БДМУ, Чернівці)‎   [ оновлено хвилину тому ]

 

15.06.2011 року, у переддень свята – Дня медичного  працівника, в палаці «Академічний» відбулося урочисте зібрання медиків області та міста. За віддану працю, сумління та щире серце, за те, що внесли вагомий внесок в розвиток медицини краю привітали та нагородили преміями і подяками кращих співробітників Буковинського державного медичного університету.З нагоди професійного свята — Дня медичного працівника Почесну грамоту Головного управління охорони здоров'я Чернівецької обласної державної адміністрації отримала Андрієць Оксана Анатоліївна –  професор кафедри акушерства і гінекології з курсом дитячої та підліткової гінекології Буковинського державного медичного університету.

16.06.2011 року приймав слова привітань та вдячності з нагоди Дня медичного працівника колектив Буковинського державного медичного університету.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету, доктор медичних наук, професор Тарас Миколайович Бойчук, який висловив слова вдячності та вітання всьому професорсько-викладацькому складу університету, медичним працівникам нашого краю.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток медичної освіти і науки та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника Подяку міського голови отримала Ринжук Лариса Василівна – доцент кафедри акушерства і гінекології з курсом дитячої та підліткової гінекології Буковинського державного медичного університету.

Детальніше - на сайті БДМУ.