Засідання Товариства акушерів-гінекологів

22.12.2011 р. відбулося заключне засідання обласного Товариства акушерів-гінекологів у 2011 році. В засіданні також взяли участь лікарі-анестезіологи, які працюють в рододопоміжних закладах області. Програма засідання була насиченою та цікавою. З повідомленням "Синдром хронічного тазового болю в гінекології" виступила Інна Володимирівна Бирчак, к.мед.н., асистент кафедри акушерства, гінекології та перинатології  БДМУ.

Chronic_pelvic_pain

Після цього слово взяв доцент кафедри акушерства та гінекології з курсом дитячої та підліткової гінекології БДМУ Андрій Миколайович Бербець з доповіддю "Сучасні методи підготовки шийки матки до пологів".

Сучасні методи підготовки шийки матки до пологів

Цікавий виступ підготувала завідувач відділення реанімації та інтенсивної терапії пологового будинку №2 міста Чернівці Галина Михайлівна Новосад "Збалансована інфузійно-трансфузійна терапія в акушерстві".

ЗБАЛАНСОВАНА ІНФУЗІЙНО- Т...АПІЯ В АКУШЕРСТВІ - копия

Після перерви присутні заслухали доповідь професора Олександра Михайловича Юзька "Ендометріоз. Дискусійні питання з позиції доказової медицини".

Endometriosis

Завершив засідання виступ кандидата медичних наук Андрія Борисовича Гордійчука "Додаткові можливості гормональної контрацепції".

COC_Gedeon_Richter

Наприкінці засідання головний акушер-гінеколог Головного управління охорони здоров'я Чернівецької ОДА Лівія Василівна Нікіфор висловила всім присутнім подяку за плідну роботу в 2011 році.