З Днем Святого Миколая!

19.12.2011 року співробітники кафедри акушерства та гінекології з курсом дитячої та підліткової гінекології та кафедри акушерства та гінекології ФПО БДМУ відвідали школу-інтернат села Карапчів Глибоцького району.

Нижче наводимо матеріал про цю подію Чернівецької обласної телерадіокомпанії.

19 грудня Святий Миколай обов`язково приходить до усіх дітей і у найвіддаленіші куточки Буковини. Не стала виключенням і школа-інтернат села Карапчів, що у Глибоцькому районі. Малечі, яка виховується тут, подарунки від Миколая передали благодійники – медики. 

78 вихованців Карапчівської школи-інтернату також чекали на прихід свого улюбленого святого – Миколая. Тут живуть і навчаються хлопчики та дівчатка з вадами здоров`я, а також ті, кому просто не пощастило з батьками. Новорічні свята вони люблять, як і всі діти. Можливо, навіть, трохи більше. Адже у ці дні є шанс, що до них завітають гості з подарунками.

Цьогоріч до Карапчева, аби подарувати дітям радість та тепло, завітали викладачі кафедри акушерства і гінекології з курсом дитячої та підліткової гінекології та кафедри акушерства та гінекології факультету післядипломної освіти Буковинського державного медичного університету, а також лікарі Чернівецького пологового будинку №1. Ці люди, переконані - чужих дітей не буває. 

А подарувати благодійники від Миколая вирішили те, що не лише принесе дітям радість, але й знадобиться у повсякденному житті та навчанні.

Оксана Шегда

Відеоматеріал, присвячений події, можна переглянути за наступним посиланням (сюжет телевізійних новин Чернівецької ОДТРК, починаючи з 12 хвилини 30 секунди).