Х Ювілейна міжнародна медико-фармацевтична конференція студентів та молодих вчених

Випуск Всеукраїнського студентського наукового журналу "Хист"

Програма Х Ювілейної міжнародної медико-фармацевтичної конференції студентів та молодих вчених

27-28 березня 2013 року на базі Буковинського державного медичного університету відбулася X Міжнародна медико-фармацевтична конференція студентів та молодих вчених. Про засідання англомовної секції читайте тут.

27 березня на базі нашої кафедри пройшло засідання секції “Акушерство і гінекологія”. За підсумками засідання призові місця отримали:

1 місце – Барбе А.М., Юзько В.О. Тема доповіді: “Реалії профілактики маткових кровотеч після кесарського розтину у випадку використання окситоцину та карбетоцину” (Буковинський державний медичний університет).

1 місце – Бойчук Ю.Б. Тема доповіді: “Позитивні і негативні сторони у консервативних і оперативних методах ведення хворої з позаматковою вагітністю” (Тернопільський державний медичний університет ім.І.Я.Горбачевського).

2 місце – Ковальов Е.В. “Проблема диагностики задержки внутриутробного развития плода” (Витебский государственный медицинский университет, Витебск, Беларусь).

2 місце – Войцешина М.А. “Оцінка швидкості кровоточу в середній мозковій артерії  як пре диктора анемії у плода” (Вінницький національний медичний університет ім. М.І.Пирогова).

3 місце – Мойсик О.М. “Лікування пієлонефриту у вагітних” (Буковинський державний медичний університет).

3 місце – Каліновська К.М. “Морфологічні та імуногістохімічні особливості плацент у вагітних з проявами плацентарної недостатності на тлі невиношування (Буковинський державний медичний університет).

Фотогалерея події (фотографії Юрія Саркісова).