Урочистості до Дні медичного працівника

Post date: Jun 15, 2014 9:31:19 PM

УРОЧИСТОСТІ. 13 червня на урочистості з нагоди Дня медичного працівника зібралася медична громадськість області. Свято відбулося у палаці “Академічний” Буковинського державного медичного університету. Хвилиною мовчання присутні вшанували військових, які загинули під час АТО, зокрема героя-буковинця В. Пелехатого.

Зі словами привітань до присутніх звернувся голова Чернівецької обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк. Він підкреслив ту важливу роль, яку відіграють медики у житті суспільства, оскільки здоров’я нації є базовою умовою розвитку держави, та висловив їм вдячність за повсякденну нелегку роботу.

Усіх працівників практичної охорони здоров’я та науковців БДМУ, які готують молоду зміну медиків, привітала директор Департаменту ОЗ ЦЗН Оксана Андрієць. Вона наголосила на потрібності професії медичного працівника та окреслила перспективи розвитку медичної галузі краю.

На важливості співпраці між БДМУ та практичною охороною здоров’я закцентував у своєму вітальному слові ректор Буковинського державного медичного університету, професор Тарас Бойчук. Він також висловив подяку медичним працівникам за сумлінну працю та побажав, щоб добро, яке вони роблять людям, поверталося до них сторицею.

Теплі слова подяки на адресу медиків висловили інші поважні гості свята: заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч, міський голова Чернівців Олексій Каспрук, голова Чернівецької обласної ради профспілок Володимир Шкварковський, начальник Управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Ігор Незборецький, голова обкому профспілки працівників охорони здоров’я Галина Генчева та голова Товариства Червоного Хреста в Чернівецькій області Тетяна Корнілович.

З нагоди свята та за багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм кращих медичних працівників та наукових галузі охорони здоров’я відзначили грамотами, преміями та подяками.

(с) текст та фото - прес-служба БДМУ

16.06.2014 р. Цього року заходи, присвячені Дню медичного працівника, були дуже скромними, враховуючи складну ситуацію в Україні. Однак, медична громадськість краю все ж зібралася в палаці "Академічний" , щоб відзначити кращих своїх представників. Приємно, що серед кращих медиків області відзначено начмеда пологового будинку №1, асистента нашої кафедри Василя Ринжука (на фото), який отримав відзнаку з рук ректора нашого університету Тараса Бойчука. Також наказом ректора оголошено подяку доценту нашої кафедри Аліні Семеняк. Подаємо матеріал офіційного сайту БДМУ про подію.